40 paketa prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za najugroženije. Nastavljamo dalje!

Volonteri Udruženja “Ruku na srce” su u posljednjih sedam dana u sklopu projekta “10 životnih namirnica” pripremili 40 paketa prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za porodice slabijeg imovinskog stanja. Sve pripremljene pakete na adresu porodica dostavlja kompanija A2B Express, koja se kao i mnogo puta do sada dokazala kao društveno odgovorna kompanija i svoje usluge ponudila besplatno i na tome im veliko hvala.

Također, veliku zahvalnost dugujemo i Hub Homework-u, našim prijateljima koji u vrijeme trenutne epidemiološke krize ne rade poštujući preporuke kriznih štabova, ali koji su ponovo našli način da doprinosu realizaciji akcija Udruženja “Ruku na srce”. Mnogo hvala!

Mi nastavljamo dalje i podsjećamo sve one koji žele da doprinesu realizaciji ove akcije da je donacije moguće uplatiti na broj žiro računa 1990490056036171 (Sparkasse Bank DD BiH, primalac: Udruženje “Ruku na srce”, svrha uplate: Za akciju “10 životnih namirnica”).

Nadamo se da će se situacija uskoro smiriti i da ćemo nastaviti sa redovnim aktivnostima. Mi ćemo do tada ulagati dodatne napore kako bi pomogli onima koji su pogođeni ovom krizom, a sve vas pozivamo da se pridržavate naredbi i preporuka kriznih štabova kako bi što je moguće više umanjili širenje epidemije i tako sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svih nas.